Det er de færreste der kan sige JA – det kræver at man ved HVEM man ER – HVAD der er ens personlige værdier – og hvilke behov der er vigtige at få dækket. Ganske få mennesker kan svare på dette – med mindre de har arbejdet med sig selv.

En af måderne er ved at deltage på kurset, “DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG” – en rejse der vil tage dig videre end du nogensinde ville kunne forestille dig. Flere tusinde har allerede deltaget i dette 2 dages kursus – og for sidste gang i 2016, afholder jeg det d. 28.-29. november i Thyborøn.

Som besøgende på mit website er prisen HELT unik – nemlig KUN kr. 1000,- end helt anderledes pris end når det gennemføres som lukkede hold i virksomheder. Send mig en besked via kontaktformularen, så modtager du info om betalingsoplysninger og er tilmeldt.

TRO MIG – det vil du ALDRIG fortryde – og forlader du kurset og ikke har fået noget ud af det, får du pengene tilbage i hånden – ikke så meget pjat…!!! Kan du ikke selv deltage, så del det med dem du mener kan have glæde af at udvikle sig – vokse som menneske. Ses vi…?

Jeg glæder mig til at stå i Thyborøn på mandag-tirsdag og flytte en lang række mennesker mentalt.