Referencer

Det er faktisk ret ligegyldigt HVAD jeg gør – og HVORDAN jeg gør det. Det eneste der tæller, er hvilke resultater der skabes. En lang række mennesker har gennem tiden haft lyst til at dele deres oplevelser og resultater i forbindelse med mig, med andre. Nogle af disse kan du læse her.

“Mit bekendtskab med coaching, har været en milepæl i mit liv. Det har givet mig en indsigt i og en forståelse for tanke- og adfærdsmønstre, både hos mig selv og mine omgivelser. Herudover er coachingen et fremragende værktøj til at fremelske og dyrke de bedste versioner af mine medarbejder. Jeg kan kun varmt anbefale denne (selv)indsigt og metode til alle, der har med mennesker at gøre. Og skulle man være så heldig at havne på en uddannelse hos EvocaZion ( Stig Sølvhøj), er man absolut i gode hænder!”

Jonas Kjær, DONG Energy

“I de sidste mange år, har Stig været dels min coach og dels min sparringspartner. Stig besidder ikke blot en unik evne til fortrinlig Coaching og sparring i det ledelsesmæssige, men ikke mindst en fantastisk evne til at udvikle High Performance Ledelsesgrupper. Værktøjerne kan bla. være NLP eller Spirituel Intelligens – det er Stig’s unikke evne til at kombinere værktøjerne med en dyb foretningsforståese der gør, at Stig har en stor del af æren for udvikling af det fantastiske ledelsesteam der har bragt Betech Data A/S til succes år efter år.

Er der behov for personlig udvikling er dine ledelseskompetencer eller udvikling af et High Performance team, kan jeg ikke forestille mig en bedre coach, end Stig Sølvhøj.”

Stig Härstedt Olsen, Adm. Dir. Betech Data AIS

“Stig is a very competent person to work with, and have given me and my collegues great inspiration in our daily work. Stig is a person which I have enjoyed talking with and worked with in several cases to improve the skills and understanding of how to work in a large group, and understand and use og new techniques to creat a new High Performance Team. I give Stig my fully recomendation”

Mogens Dunmose, Head of IT Service & Organisations, DSB IT

“Stig is a person who is extremely competent, reliable and accountable with a strong sence for customers needs and human factors. Stig were adding a lot of value to the individual and team development process in RFS Denmark A/S of the top- and midmanagement team in RFS over three years. Stig is highly regarded by all employess involved from RFS DK for his professionlism and personal approach.”

Ivan S. Jensen, Managing Director RFS Denmark A/S

“Stig er en dygtig coach der har pondus og mod til at give feedback til kunden. Stig lader sig ikke påvirke af, at der kan være sammenhæng mellem den person der betaler ydelsen og den person der skal have feedback. Jeg opfatter Stig som en ærlig og ligefrem person. Det er altid en stor fornøjelse at arbejde sammen med Stig og derved få fornøjelsen af hans fede humor…”

Erik Ejdrup, Salgsdirektør IPC Hosting A/S

“Jeg har det med Stig som jeg har det med Kronprinsen. Jeg accepterer at han kører hurtigt. Han vinder meget ved nærmere bekendtskab. Han er ambitiøs. Han træder ikke på andre mennesker, for at komme højere op – men løfter dem i stedet. Han er på mange måder rollemodel også for mig – og så har han en humor, som han formår at benytte sammen med seriøs formidling. Til forskel fra Kronprinsen, er Stig Konge – nån han leverer varen…”

Jørgen Nyborg Andreassen , Partner Rezurce

“I have had the pleasure of hiring Stig for development tasks with different Management groups. He has a very professional and empatic approach to his subject and on the other hand, he has a very casual and human approach. He is a person I would trust my life, if I was in a situation where a decision is needed to keep it…!”

John Victor Schelde, HR Director Telenor

“Jeg har i flere sammenhænge haft stor fornøjelse af at bringe Stig på banen, når projektledere og andre ledere har haft brug for at opnå stærke kompetencer indenfor især teamdannelse og skabelse af stærke teams, der vedvarende skal udvikle højteknologiske ydelser. Det som især karakteriserer Stig er hans formidable evne til hurtigt at finde ind til kernen i teamets behov og få skabt en elegant og meningsfuld sammenhæng mellem udfordring og løsning. Stig er usædvanligt kreativ og stærk til at udvikle og gennemfører effektive læringsprocesser. Stig formår at gøre det komplekse enkelt og hans løsninger insisterer altid på at bringe folk i hurtig intensiv bevægelse – både fysisk og mentalt. Jeg kan klart anbefale Stig – også som en seriøs og lyttende coach…”

Michael Bech, HR Lederudviklingskonsulent CPH Airport

“A few people has the natural gift of human insight combined with humor and positive energy. Stig Sølvhøj will inspire not only your work, but also your way of looking at life in general. “Can-do-attitude” – is the mantra, and you will be challenged in your way of managing people – and your self. My best reommendations!”

Stefan U. Nielsen, Corporate HR director Ferring International

“Jeg har brugt Stig som coach gennem 2 år. Han har bidraget til at få mig til være mere dybsindig og tage ansvar for en situation – selv om den kan være ubehagelig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Stig som coach”

Leif Garne, Salgsdirektør Telenor