Hvornår skriver du et opslag igen – det er snart længe siden, skrev en læser forleden…

Ja – det er det da også. Jeg skriver når der er noget der falder mig ind – noget der betyder noget for mig, eller noget der skaber refleksion….så kommer der et opslag. Og hånden på hjertet: jeg har også haft lidt ferie 😉

En samtale med en coachee der netop var gået fra sin mand, fik mig netop til at tænke over, at det er sjovt som vi mennesker ofte har en tendens til at kigge på alt det vi enten har mistet, eller mangler…fremfor alt vi har, eller netop har fået.

DU ved nok godt at det du fokuserer på, får du også mere af…og alligevel falder vi i den fælde, at vi tænker på, og hænger fast i hvad det er vi IKKE har…

Livet har lært mig, at uanset hvad jeg har – eller ikke har, er det sjældent noget materielt der bringer lykken…ikke at jeg dermed ikke er materialistisk – bevares. Men at nyde det jeg har – de mennesker der er i mit liv og som betyder noget for mig – det er DET, der bringer de mange små øjeblikke af glæde, som for mig tilsammen giver lykken.

Jeg har lært mig selv ikke at ærgrer mig over hvad jeg måtte have mistet – eller hurtigt at slippe det igen. Jeg har set gevinsten i at nyde det jeg har, og så glæde mig til det der kommer.

Lykkelige mennesker fokuserer på det de har – og ulykkelige mennesker fokuserer på det de mangler…!

Hvor har du DIT fokus…..?

Rigtig god weekend