Ganske mange starter året med et nytårsfortsæt – ikke at jeg nødvendigvis er hverken enig eller uenig – jeg konstaterer blot at mange har det godt ved at sætte sig noget for ved årsskiftet.

Det bare at komme i gang er i sig selv en sejr for mange. Faktisk er der nemlig RIGTIG mange mennesker der enten ALDRIG kommer i gang – eller bare lige venter på det rigtige tidspunkt – for SÅ skal de i gang….det rigtige tidspunkt har det bare med at lade vente på sig.

Forskellen mellem en drøm og et mål – ja det er ganske enkelt datoen.
Hvis ikke vi ved hvornår vi vil have nået vores mål, indfriet drømmen sådan helt specifikt-agtigt…så sker det meget sjældent.

På den anden side er der også mange, der ikke kommer i gang fordi de skal absolut kunne se hele processen foran sig – have tænkt ALT igennem – forberedt sig på alskens uforudsigeligheder, som de alligevel ikke kan forberede sig på – at de for altid står i startboksen – men aldrig forlader den. “jeg er klar og skal også i gang – jeg skal bare liiiiiiiige……..” Yeah right.

Man behøver faktisk ikke kunne se enden af trappen for at tage det første skridt…!

Selv det mindste skridt bringer dig videre i forhold til hvor du er nu – og skulle det så vise sig at være i den forkerte retning – så skift da retning, for pokker – hvad venter du på….?!

//Stig