På kanten til endnu et nyt spændende år, er det atter tid at kigge KORT tilbage – og så vende blikket frem – frem mod et helt nyt år, et 2017 der kan blive til lige præcis det DU vælger at gøre det til.

Det er altid for sent at ærgre sig – og altid for tidligt at bekymre sig…ALTID…!!!

At bruge et par minutter på at reflektere over hvad 2016 har bragt er sundt, så længe det er konstruktivt – undersøgende og ikke grublerier over noget du alligevel ikke kan ændre på nu. At finde de gode learningpoints du formentligt har opnået i året, og drager nytte af dem i det kommende år.

At allerede nu begynde at bekymre sig – frygte fremtiden, det kommende år er lige så meningsløst. Man kan faktisk godt løse problemer UDEN at bekymrer sig – ja du tror det måske ikke, men det er faktisk muligt. Bekymringer indeholder alligevel ikke løsninger – det er blot “katastrofetanker” om fremtiden – forsøg på at forudsige alle mulige – og UMULIGE fremtidsscenarier, der på ingen måde kan blive til noget alle sammen…!

Du er i dag et andet menneske end du var for 1 år siden – tro mig! Du har været gennem en lang række oplevelser – gode som dårlige (afhængigt af hvad DU GØR DEM TIL), og dermed har du udviklet dig. Enhver udvikling indebærer forandring – og forandringer indeholder også ofte frygt – frygt for tab, og tab giver smerte.
Men uanset smerten er det altid det hele værd – også selvom du ikke umiddelbart kan se det lige nu.

Hvis du forbereder dig på dette for det kommende år, kan alt næsten ske…og så klarer du det…det gør du faktisk uanset hvad…

Rigtig godt nytår fra mig til DIG…

//Stig