Mine ydelser

Hypnoseterapi

Mange af de svar vi søger at finde, rummer vores underbevidsthed allerede. Langt størstedelen af alle vores tanker foregår i det ubevidste, og det er dem vi har adgang til, gennem hypnose. Varige ændringer i vores tankegang og adfærd kan ofte nås gennem hypnose.

Læs mere

Kognitiv coaching

Kan du nævne mig bare een eneste topidrætsudøver der ikke har en coach tilknyttet…? Nej vel… Det er ganske enkelt fordi, at hvis du vil vokse, udvikle dig og blive en endnu bedre udgave af dig selv, har du brug for en person der professionelt kan hjælpe dig til det.

Læs mere

Stressforebyggelse

Den mest almindelige sygemelding i virksomheder i dag, skyldes stress. Omkostningerne ved stress, både økonomisk og menneskeligt, er tårnhøj for såvel den stressramte som virksomheden. Derudover er der den pris samfundet betaler for at få den sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv og metakognitiv terapi er dokumenteret en af de bedste terapiformer i mange henseender, og er særligt velegnet ved stress, depression, angst og forskellige former for traumer og fobier. En af de helt store styrker er, at du selv lærer værktøjerne, så du kan håndtere dig selv efter.

Læs mere